Suryodaya Projects

Featured

Muur ter beveiliging van HIV/AIDS kinderen in Dindigul afgerond

Vorig jaar is Suryodaya een project gestart om te helpen een muur te bouwen om het “HIV/AIDS Infected and Affected Children Hostel” (PAASA ILLAM Project) in Dindigul. Dit hostel is een toevluchtsoord voor kinderen die geïnfecteerd zijn met HIV/AIDS, or een of beide ouders hebben verloren door de gevolgen van dit virus.

De muur die met hulp van Suryodaya is gebouwd helpt de veiligheid van de kinderen te garanderen door te voorkomen dat mensen van buiten het hostel de kinderen lastig vallen. Dit werd nodig nadat de afgelopen jaren veel rondom het hostel gebouwd is, en de activiteit in de omgeving enorm is toegenomen.

Het project is nu succesvol afgerond.

De kinderen voor de gebouwde muur

Het hostel bedankt de donateurs van Suryodaya om dit project mogelijk te maken:

We would like to express our sincere gratitude to the agency, Suryodaya Trust, for supporting this project. Without their generous support, this project would not have been possible. We appreciate their dedication and commitment to helping the less fortunate in society and hope that they will continue to support such worthy causes in the future.

In conclusion, we are proud to have been a part of this project, and we are thrilled to see that it has been successfully completed. The children are now safe and secure, and we hope that they can continue to receive the care and support they need to live healthy and happy lives.

Aanleg Electriciteit School in Palamaner Voltooid

Alle 18 klaslokalen van de School in Palamaner zijn voorzien van electriciteit: Elk lokaal heeft nu twee lampen en een plafond-ventilator. Hiermee is er nu voldoende licht en frisse lucht in de klaslokalen zodat alleen dit jaar al 750 kinderen nu les kunnen krijgen in goed verlichte lokalen zonder last te hebben van de hitte.

Suryodaya gaat samenwerken met “Wilde Ganzen”

In this picture our president Els Henrichs is signing the co-operation agreement between Suryodaya Trust and Wild Geese. Suryodaya is providing for a gift to the school in Palamaner to buy new computers. Wild Geese will double the amount of the gift.

Op deze foto ondertekent onze voorzitter de samenwerkingsovereenkomst met de organisatie “Wilde Ganzen”. Suryodaya stelt een bedrag beschikbaar. De organisatie “Wilde Ganzen” doen er de helft van het bedrag bij. Met het hele bedrag worden op een school in Palamaner een aantal nieuwe computers aangeschaft.

Suryodaya helpt ook in de strijd tegen COVID-19

Link

Zoals velen van jullie ook hebben lezen is India een van de landen in de wereld de het hardst wordt getroffen door COVID-19. In het onderstaande verslag treft u een beschrijving aan van St. Thomas the Apostle Franciscan Province in India van wat met gelden van Stichting Suryodaya is gedaan voor families die kopje onder dreigde te gaan door de strenge maatregelen van de lockdowns. U kunt op de link hieronder klikken om het verslag in zijn geheel te lezen.

Completion Report of COVID-19 Fund from Suryodaya Trust